8.29.2012

Energy Drink Test #35 Fame & Famo



Fame

HU      Energiaital külön nőknek és férfiaknak. Sima energiaitalt nem kedvelő hölgyeknek készült egy új ital, a Fame. Természetesen ezt a dobozt a barátnőm tesztelte, én csak pár kortyot ittam belőle. Most a barátnőm véleményezése és tesztje következik.
Az ital enyhén szénsavasabb az átlagnak, talán kicsit túl sok a szénsav, viszont az apró buborékok miatt jólesik inni. Ez az ital meggy ízesítésű. Illatában nehezen behatárolható mire hasonlít, enyhén érezni a meggyet, engem pedig kissé a marcipán illatára emlékeztet. Olyan vélemény is született, mintha enyhén férfiparfüm illata lenne, egy kis feromon. :)
Ízében jól érezni a meggy aromáját és barátnőm szerint, ha alkoholos lenne, teljes mértékben olyan lenne mint a meggyes Garonje. A doboz külseje hívogató a lányok számára.



EN       Energy Drink for mens and for womens. This can for womens, who not like the simple energy drinks. They made a new drink, just for womens. My girlfriend tested this can of course, I drank only a couple of sips from this drink. My girlfriend's report and his test follow now. The drink is slightly carbonated, maybe a little too much carbonation, but it feels good to drink because of the tiny bubbles. This is cherry-flavored drink. Difficult to locate what is like to feel the slightly sour, and I was somewhat recalls the smell of marzipan. Is a view, smells was as if a slight male perfume, would be a little pheromone. :)
In the taste we really enjoy the cherry flavour, really good. My girlfriend say, if this drink maybe with alcohol would be as full of cherry Garonje. The box looks inviting for girls.



**************************************************************


Famo

HU        Nos, közbe én sem tétlenkedtem, kóstoltam a férfiaknak való dobozt. Jó dolognak tartom, hogy mindkettő meg van célozva, mindenki eldöntheti, hogy melyiket fogyassza. Igazából, nem tudtam mire számítsak olyan doboznál, ahol van férfi és női változat. Mitől lesz férfias? Túl sok férfiasság nincs a dobozban. Igaz, a karbon hatású doboz jól mutat a férfiak kezében. Az íze kissé fűszeres és vegyesgyümölcsös. Tény, hogy ezt a lányok talán nem annyira kedvelik. Ez nem egy gyengéd kis itóka, hanem tömény energia. Ha azt akarod, hogy adjon egy férfias löketet a naphoz ezt választod, ha egy gyengéd italra vágysz, akkor igyál VIZET! :D
Ez az ital enyhén szénsavas, enyhe savanykás utóízt éreztem, amit sok energia italnál tapasztalok.



EN        Well, while I do not idle, I tested the mens can. I think, this is good idea, to make drink for womens and for mens. Everyone can decide which one to drink. Actually, I do not know what to expect in product, which is has both male and female versions. What makes it male? Its true, the carbonic paint looks good in the mens hands. Masculinity is not too much in the can. The taste is slightly spicy and mixed fruity. In fact, this perhaps not so like by girls. This is not a small gentle potion, its concentrated energy. If you want to give a manly stroke of the day you choose this, or if you want to drink some tender drink, choose WATER! :)
This drink is slightly carbonated, slightly sour aftertaste, its felt in many energy drinks.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése