8.03.2012

Energy Drink Test #26 Rockstar PerfectBerry UKHU         Ennél lányosabb dobozt nem nagyon találni a piacon. Férfi kezébe nehéz lenne elképzelni ezt az italt, persze ez alól kivételek az energia ital gyűjtő kollégák! :)
A doboz felső része, sok mással ellentétben teljesen fekete, a nyitófül is, és ez nagyon elegáns, és jól mutat a doboz egészéhez. Ez az ital cukormentes és csak 10 kalóriát tartalmaz, így egy könnyed és légies löketet ad. Nagy valószínűséggel sportos és fitt lányoknak tervezték, akik energia itallal is az alakjukat szeretnék megóvni. (Pl az aerobik oktató barátnőm, akinek az italt rendeltem, és vele teszteltem.) Az ital illata teljes mértékben az Orbit rózsaszín gyerekrágójához hasonló. 
Az íze eszméletlen. Eper, málna és áfonya keveréke alkotja azt a fergeteges ízbombát amit az ital nyújt. Nagyon édes, még így cukormentesen is, és a buborékok áradata miatt kellemesen selymes az ital miközben kortyolgatom.


Raspberry + Blueberry + Strawberry = PERFECTBERRYGB       I think this can made for girls. In man's hands would be difficult to imagine this drink, of course, exceptions to this energy drink collector colleagues. :)
The upper part of the box, unlike many others is entirely black, the ear opening black too, and it is very elegant and looks good on the box as a whole.  
This drink is sugar free and contains only 10 calories, it gives a light and airy strokes.
I think this drink is maded for girls who like sports, and like to be fit,  and 
also want to preserve their shape with drinking energy drink. (Egc. my aerobic trainer girlfriend, I order this drink for her, I tested together.)
The taste is unconscious. Strawberry, raspberry and blueberry mix make this fantastic friut bomb when you drink this.  Very sweet, yet like this sugar-free, and because of the deluge of the bubbles pleasantly silky the drink while I am sipping it.

US version                               UK version


Ezt az italt megrendelheted a British Store webshopjából:Reklám:

-->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése