8.14.2012

Energy Drink Test #32 Relentless Apple & Kiwi




HU       A Relentless energia ital márkát a Coca Cola hozta létre 2006-ban. Célja az volt, hogy egy RedBullhoz hasonló kaliberű márkát hozzanak létre, egy erőteljes és édes energia itallal. 2010-re már az angliai energia ital eladások 28%-át a Relentless termék jelentette. Ez a termék csak 500ml-es kiszerelésben kapható.
Az első Relentless dobozom még elég régen kaptam, még talán benne volt az első 100 doboz között. Akkor még csak Angliában volt kapható a sima Origin. Később jelent meg Németországban is egy külön, fekete színű Origin és Angliában a többi íz.
Nagyon szeretem ezeket a dobozokat, a kedvenceim között vannak, mert hihetetlenül jó a dobozok kinézete, nagyon aprólékosan megtervezett festése van. Igazi gyűjteménybe való energia italok. Szerintem vannak annyira megnyerőek, hogy felkerülnek nem gyűjtők polcaira is, vagy akár elindítanak pár embert a gyűjtés felé...
A Relentless Apple&Kiwi teljesen új termék, 2012 elején jelent meg a piacon, és izgatottan vártam, mert ilyen ízösszeállítást még nem tapasztaltam. Ezen a dobozon már csak a nagy 'R' betű található mindkét oldalon és alatta a Relentless felirat. Ez a harmadik generációs doboz. Az ital illatában és ízében is dominál az alma, de az utóízként a kiwi érződik. Számomra talán egy kicsit túl szénsavas, vagy talán a kiwi túl savas, de mintha kis mértékben marná a torkomat. Az ízében kicsit többre számítottam, nagyobb ujjongassál vártam, hogy megkóstolhassam, de kicsit olyan érzésem van, hogy túl vizes az ital, nem eléggé tömény és ízes, mint például a Devotion. Azt sem értem, hogy ennek miért nem adtak egy szokásos Latin nevet. Persze miután utána néztem, megtudtam, hogy a harmadik generációs dobozoknak nem lesz  külön elnevezése, csak az íz alapján lesznek elnevezve, mint ahogy a lenti képen láthatod, ahol az összes termék jelen van.
A színe nagyon szép kék, nem tudom, hogy miatta az ihletet erre a színre, mert az alma és a kiwi biztos nem. A doboz hátulján az áll, hogy 'Brilliáns kék'...
A barátnőm szerint viszont túlságosan ételszínezék színe van, mintha valami hígított ételfestéket innánk... A várakozásaimmal ellentétben számomra: 6/10
Koffein: 32mg/100ml
Taurin: 400mg/100ml




EN       The Relentless energy drink was created in 2006 by the Cola Cola company. It has been compared to energy drinks such as Red Bull, and is known for its sweet taste. In the year ending 2010, sales of the product in the UK increased by 28 percent. Relentless is sold only in 500ml cans.
I got my first Relentless long time ago, I think that can was in my first 100 cans. Then pnly the Origin was available in England. Later appeared in Germany the black color Origin, and other flavours in England.
I really love this cans, one of my favourites, because its have amazing design, perfect paint. A real collector's energy drinks. I think there are so appealingly, that people put on shelves, or even a few people gathering to launch collecting...
The Apple & Kiwi is totally new product, they start to sell it in 2012, and I'm waited with exciting, because I never heard before this taste... On this can only you can find one big 'R' simbol, and a smaller Relentless text... This is the third generation can design.
 The apple dominates in the fragrance of the drink and his flavour, but the kiwi is felt as the aftertaste. For me maybe an a little bit too fizzy one, or the kiwi possibly too acid, but as if would burn my throat in a little measure. I counted on a little bit much in his flavour, bigger hurrah I was waiting in order to be allowed to taste it, but I have a feeling like that a little bit, that too wet the drink, not quite concentrated and savoury, like what Devotion. I do not understand it, how a usual Latin name why was not provided to this. But, when I read after it, I know it now, the third generation cans not have this extra names, only the flavour name, like this product. His colour very beautiful blue one, i don't know that what give this inspiration for this colour, because the apple and the kiwi are green. On the backside of the can you can read the drinks colour: 'Brilliant Blue'.
My girlfriend think that, this colour is like a food painted drink, as if we would drink some diluted food paint... My waitings in a contrast for me: 6/10






Relentless flavours in UK




Ha felkeltettem az ízlelőbimbóid figyelmét, megrendelheted ezt az italt a British Store webshopjából (budapesti cég, országos kiszállítással):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése