8.27.2012

Energy Drink Test #34 Black Kamikaze



HU    A 'Black' energia ital márka a régebbi 'Tiger' márkából keletkezett. Csak szimplán át lett nevezve fokozatosan az összes termék. Ezeknek a dobozoknak a hazája Lengyelország, ott található a cég székhelye és leginkább csak arra fele forgalmazzák, és onnan exportálják. Sokféle doboz van jelenleg is forgalomban, még a régiek is, de már a legújabb kiadású Mike Tyson dobozok is kaphatók.
A Kamikaze doboznak elég durva színe van, a barátnőm szerint túlságosan is ételszínezék színe van... Számomra igen megnyerő, mint szín, viszont meginni már nem tudom mit gondoljak, hogy milyen anyagokkal van elérve ez a szín.
Kevés ehhez hasonló energia ital van, mivel ez az ital mentolos. Az illatában és ízében is érezni a mentolt. Az ital utóhatása kicsit olyan, mintha elmentem volna fogat mosni...



EN    The 'Black' energy drinks are born from the older 'Tiger' cans. Same company, only they change the products name. The Black company from Poland. There is a diverse cans currently in traffic, even the old ones, but already the newest Mike Tyson cans available too.
This Kamikaze can have a very strange colour. Its amazing, but my girlfriend says, its have too much food colourant colour. Little are similar this energy drink, since this drink is mint. To feel the menthol in his fragrance and his flavour. The aftereffect of the drink a little bit so, as if I would have gone away to wash a tooth...

Black 'Mike Tyson' collection



My Tiger and Black collection


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése