11.15.2013

Energy Drink Test #71 Hell Zero



HU     A Hell Energy cég kétségtelenül magyarországi és lassacskán világszinten is energiaital nagyhatalommá fejlődik. Magyarországon az ízesített energia italok körében töretlen a lendülete és a hazai gyümölcsös energiaital piac fogyasztásának a 75%-t a Hell italai tették ki. 
Az első, Hell Red Grape hatalmas sikerét folytatva, később megjelent az Apple, Kiwi és idén nyáron a 2 Summer Cool doboz egyedi ízvilággal.
Ezt a töretlen fejlődést idén télen a Hell egy Zero és két IceCool termékkel dobja fel. A korábbi tesztben már megtalálhatjátok az új IceCool teszteket!
Hell Zero: zero cukor, zero szénhidrát, zero kalória, zero aszpartám, zero tartósítószer! Csak színtiszta 32mg/100ml koffein, csak ennyi kell! :)
Szerintem ez általános, de ami cukormentes, az nem is jó annyira. Ez az energia italok világában így van, a cukormentes italok véleményem szerint mindig rosszabbak. Őszintén megvallva, ez most sincs másként. A két IceCool után ez az ital sajnos csalódás volt, tutti-frutti íze unalmas és egyáltalán nem finom. Önmagában jó az ital, aki tutti-frutti ízű szénsavas vizet akar inni, annak megfelelő, viszont aki hozzászokott a Hell erőteljes gyümölcsös ízvilágához, annak ez az ital kiábrándító lesz. Ez a termék nem limitált kiadás, ahogy észrevettem a hellenergy.hu oldalon, ez váltotta fel a cukormentes dobozokat, viszont véleményem szerint, nem fog sikert aratni, sőt...



GB    Under translation



Kapcsolódó tesztek / Related tests:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése