11.13.2013

Energy Drink Test #70 Hell IceCool Kiwi & Litchi



HU     A Hell pontosan 1 évvel ezelőtt, 2012 októberében már piacra dobta a Kiwi ízesítésű IceCool limitált szériás italát. Hatalmas sikert aratott, mint legtöbbször minden új termékkel, viszont a limitált széria kifutásával a termék megszűnt.
Szerencsére, amit még a nyár végén megtudtam, kiderült, hogy idén télen a Hell visszatér a Kiwi ízű IceCool termékkel és magával hoz egy teljesen új ízt is! Ez az új íz, az energia italok világában egyedülálló Licsi-Ananász íz lett.

GB      The Hell company is exactly 1 year ago released the Hell IceCool product with Kiwi taste flavour. This product was limited edition. They have huge success with this as most any new product, but the fading of the limited edition product has been discontinued. Fortunately, I found out that even in late of summer, the Hell is coming back with the new Hell IceCool Kiwi product and with a brand new taste energy drink! This is the brand new and first in the energy drink world, the Litchi-Pineapple flavour drink!




Hell IceCool Litchi-Pineapple

HU       Íme hát az energia italok világában új és egyedülálló Licsi-Ananász ízű energia ital. Nagy és merész újítás, de a Hell erről híres és ennek köszönheti a sikereit, mert mer újítani! Ez a termék is limitált szériás, így nagy valószínűséggel tavasszal meg fog szűnni, de lehet bízni a Hellben, hogy máris tervezik a következő nagy dobást! A doboz kinézete eléggé megújult a tavalyi dobozhoz képest. Nekem ez jobban tetszik, követi a többi Hell doboz alap struktúráját. Ami furcsa egy kicsit számomra, hogy a doboz színéhez igazodva én valami rózsaszínes italra számítottam, nem a sima tutti-frutti aranybarnára...
Az ízét nehéz lenne leírni. Licsit még nem kóstoltam, így fogalmam sincs milyen az íze, viszont az ananászt nagyon jól lehet érezni belőle. A Licsi szerintem édesebbé teszi és elveszi az ananász alap savanykás ízét, így téve tökéletessé ezt az italt is! Nagyon örülök, hogy nálunk honos a Hell és így minden újításnak a részese lehetek!


GB     So, here it is the brand new product in the world of energy drinks, the Litchi-Pineapple flavour Hell IceCool! Big and bold innovations, but Hell is famous for this and may say thank you for his successes to this because he dares to innovate!
This product is limited edition too, so I think will come to an end in spring with a big probability, but I know, the Hell is now thinking about the next step! :) The cans design are renewed, but I like it mostly this new design.
What is strange a little for me, that I conforming to the colour of the can onto some pinkish drink , not the flat one tutti-frutti auburn one... Pink drink maybe looks more cool, in my opinion.
Hard to define the taste. I never tried Litchi, so I do not know the taste of it, but I can feel it good the taste of the Pineapple. The litche makes it sweeter according to me and takes away the pineapple sourish flavour of a basis, making this drink perfect so!



Hell IceCool Kiwi

HU     Ez a termék csak visszatérő, és csak a kinézet változott, szerintem jobb irányba! Az ízén nem érzek változást, talán egy kicsit csak erőteljesebb a kiwi íz, de így a tavalyi teszt megfelelő hozzá. Ezt itt olvashatod: Hell IceCool Kiwi


GB     This product is not brand new, only the design changed in this year. I think its looks mroe good. I not feel any differences in the taste of the old and this new can, so the old test is good for this. You can find that here: Hell IceCool Kiwi


Hell IceCool line-up
2012-13 Kiwi, 2013-14 Kiwi and Litchi-Pineapple

1 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=CelfH5t968s&list=PL1lSGir913-hr7yrK799RvuFFKZZOQJhH

    VálaszTörlés