1.31.2012

Energy Drink Test #1 Hell Red Grape


Hell Red GrapeHell Red Grape 'Limited Edition'

GB    Start with the first, original Red Grape. When its come, its 'Limited Edition' can. This product have a new taste with the red grape. The refreshment with a red colour the caffeine to which used was got already and the taurin refreshes in the sweltering warmth, indeed for a cocktail basis perfect on the summer evening parties.
HU    Elsőként kezdjük az eredeti Red Grappel. Kiadásakor limitált szériás dobozként került a piacra. Az új frissítő a már megszokott koffein és taurintartalommal hűsít a tikkasztó melegben, és ehhez ad egy löketet az új piros szőlő ízhatás, sőt koktélalapnak is tökéletes a nyáresti bulikon.
Hell Red Grape 'New Generation'

GB   After some month, the Hell release the 'New Generation' products. They change the all product to new generation, with healthy ingredients. The taste did not change a lot, but was worse, then the original Red Grape, according to me. In my opinion, this is the worst Red Grape from this 3 type.HU   Néhány hónap után, a Hell kiadta a 'New Generation' termékét. Ez a váltás minden termékét érintette, az új egészséges összetevőkkel. Az íz nem sokat változott, de véleményem szerint ez a váltás rontott az eddigi ízvilágon. Szerintem ez a legrosszabb az eddigi Red Grape-k közül.


GB     Aaaand, after 1-2 month, the Hell publish the new products, the Strong energy drinks. This the Hel Red Grape and the new Apple taste cans incorporates it in himself. Not worst, than the new generation, and the +caffeine is really good, i feel the difference.

HU     Éééés, pár hónappal később, a Hell kiadta az új, Strong névre hallgató termékét, mely a Red Grapet és a teljesen új Almás italt foglalja magába. Nem rosszabb mint az új generációs Hellek, sőt szerintem jobb is és a plussz koffein sokat dobott rajta, érezni a nagyobb pörgést amit ad.

Hell Red Grape 'Strong'


The taste result competition  /  Az ízverseny eredménye:
1. Red Grape  (Unavailable now / Már nem kapható)
2. Red Grape Strong  (Available now / Kapható)
3. Red Grape 'New Generation'  (Unavailable now / Már nem kapható)


1 megjegyzés:

  1. Kár, hogy már nem kapni a sima verziót, mert én csak az íze miatt iszom, nem kéne bele olyan sok koffein.

    VálaszTörlés