1.31.2012

Energy Drink Test #3 V12 Cannabis

V12 Cannabis



 
HU    Nos, mostanában kicsit felkapottabbak a kanabiszos energia italok. Nyilván próbálnak valami újat kitalálni a sima snassz energia italra épülve.
Első ránézésre a sima narancssárga alapdesign egy kicsit érdekesen hat a kanabisz névhez, de hát valamiből ki kell indulni. Talán kicsit elrettentő lehet egyeseknek, hogy valamiféle kanabisz cuccot igyanak meg, bár nem hiszem, hogy túl sok köze lenne az igazi kender kivonathoz, nem hiszem, hogy valaki elszállna az ivásától. Én még drogot nem fogyasztottam, úgyhogy természetesen ilyen viszonyítási alapom nincs, de más energia italhoz talán tudom hasonlítani az érzést. Egyből észrevehetjük, hogy még +30% cuccost is kapunk, szóval egy kicsit még tovább is élvezhetjük, mint a sima kis kiszereléses dobozok tartalmát.








HU    Az első korty után talán fintorog az ember egy kicsit, hogy hova is tegye magában azt az ízt ami elárasztotta a száját. Talán még szokatlan is a nem megszokott íz hatás, de a kezdeti kesernyés mellékhatás ellenére élvezhető az ital. Mire a végére értem a doboznak, már talán egy kis boldogság érzés is elfogott. Na jó, csak vicceltem. :)
A tudat is jóleshet egyeseknek, hogy egy illegális szert fogyaszthatunk legálisan, egy energia ital formájában. Persze valójában illegális anyag nincs benne.






EN   So, nowadays the cannabis drinks start being trendier. I think they want to make something new instead of the normal energy drinks. The flat orange appearance not big number for the cannabis name, but they had to set out from something. Possibly be a little bit deterrent for some people, to drink something, what have cannabis, but I think (of course), its not have real hemp abstract. I don't think so that somebody loses touch with reality because of his drinking. With the first looking, we got +30% from this cannabis drink. This is good or bad to us? :)  After the first sip, we may be thinking of where should put his flavour in our seed. Despite the initial tart flavour, his end will be enjoyable.  When I finish the all drink, I’m be so HAPPY! Okay, I’m just kidding.
Drink some illegal stuff with legal drink. (of course nothing illegal in this drink)

Méret: 330ml
Coffein: 32mg/100ml
Taurin: 350mg/100ml




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése