1.31.2012

Energy Drink Test #2 Gilroy Special

Gilroy Special







EN    Are you tired? A can GILROY SPECIAL® you may push your intellectual and physical borders out with the consumption of an energy drink, you may reach faster and clearer thinking, you may increase it attention maintainer your ability! Cheers!

HU   Fáradt vagy? Egy doboz GILROY SPECIAL® energiaital elfogyasztásával szellemi és fizikai határaidat kitolhatod, gyorsabb és tisztább gondolkodást érhetsz el, fokozhatod figyelemfentartó képességed! Egészségedre!

My Gilroy Collection






* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


EN   Start the testing with the old 'Virgin Mojito' drink. Now its unavailable this product, so I'm be lucky, because i collect then already energy drinks, when this can solded. The taste very good, its feel like a non alcoholic lemonade cocktail. Very much refreshment

HU   Kezdjük a tesztelést a régi "Virgin Mojito" itallal. Ez a termék már nem kapható a boltokban, nincs forgalomban, viszont rendkívül szerencsés helyzetben vagyok, mert már akkor is gyűjtöttem az energia italokat, amikor ezt lehetett még csak kapni Gilroy termékként. Az íze nagyon jó, alkoholmentes limonádé koktél hatása van. Nagyon frissítő. Nem a megszokott tutti-frutti íz, hanem inkább teljesen más irányba ment el ezzel az itallal a Gilroy, ami folytatódott a többi, később megjelenő italokkal is.
Gilroy 'Virgin Mojito

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

EN   Next, try the original Gilroy Lime. Its have two different cans, but the taste not changed. The feeling remind me for the Mojito, but not so much vigorous the flavour effect. This can have lime-menta feel, but its not the best i think. Maybe the lime could be have more vigorous flavour effect.

HU   Következőnek jöhet az alap Gilroy Lime. Két különböző kinézetű doboza van, de az íze nem változott. Az ital érzése emlékeztet a Mojitora, de mégsem annyira erőteljes az ízhatása, mint annak volt. Az a termék lime-menta ízesítésű, ami véleményem szerint nem elég ütős. Finom az ital, de úgy gondolom lehetne egy kicsit vadabb a lime hatás.

Gilroy Special 'Lime'

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  

EN   Finally, taste the Gilroy Lime sugarfree version. The truth, its not have too big difference, like the other energy drink products, this is only a healthy product. I feel the less sugar, because this drink like a limonade, and that is need so many sugar to be good. I really want back the Mojito! :)

HU   Végül zárnám a sort a Gilroy Lime cukormentes verziójával. Igazából nem sok különbség van a sima és a cukormentes között, mint minden energia italnál, ez inkább csak ilyen egészségesebbnek szánt termék. Az igazat megvalva, érezni a kevesebb cukrot, mivel ez egy limonádéra hasonlító ital, és hát a limonádéba minél több a cukor, annál édesebb. Mindenesetre én visszavárnám a Mojito italt. :)
Gilroy Special 'Lime' sugarfree

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

EN   I want to say a BIG thanks for the Gilroy, because they send to me a big 'Collectors Edition' promotoinal package, with the energy drinks and a lot of suprise! Many thanks for it!

HU   Szeretnék hatalmas köszönetet mondani a Gilroynak, mert küldtek nekem egy 'Gyűjtői kiadás' csomagot, amiben benne volt a kétféle ital, és ezen kívül rengeteg ajándék! Nagyon szépen köszönöm!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése