7.29.2012

Energy Drink Test #25 9MM Zero Sugar

HU      Az egyik kedvenc dobozom, mivel hatalmas ötlet és újítás, hogy kapott egy kupakot az energia ital és így lőszer formája van a doboznak. Ez hatalmas marketing fogás, hiszen így nem csak az veszi meg, aki akar inni egy energia italt, hanem az is megveszi, aki csak a polcára akarja kirakni, mert olyan jól mutat mindenhol! Neked is ajánlom, hogy szerezz be egyet a polcodra!
Az illata az italnak nagyon erőteljes, nem sok doboznál érezni ennyire erőteljes illatot. Általában a cukormentes energia italok valamivel rosszabbak, mint az eredeti verzió, nem véletlenül... Ebből is érezni, hogy hiányzik a cukor és az édesítőszerrel nem ugyanaz, viszont az íze hasonlóan erőteljes, mint az illata. Rendkívül intenzív a tutti-frutti íz, ritkán találni ilyen erőteljes ízhatású energia italt. Ez igazi minőségi darab, nem egy tucatmárka...EN     One of my favorite can, is about a great idea and innovation is that the can have cap, and the can looks like ammunition. It is a great marketing trick, because it not only takes you who want to drink an energy drink, but to buy it, who just wants to unload the shelf because it looks good everywhere! Do you also recommend that you get one for your shelf! 
The smell of the drink is very powerful, in not many cans feel this so powerful scent. In general, the sugar free energy drinks is slightly worse than the original version, not by accident. It is felt that a lack of sugar and sweeteners are not the same, but it tastes like as powerful as the smells. Very intense in the tutti-frutti flavor, taste rare to find such a powerful energy drink. This is a real quality piece, not a dozen brand...


I received this promo package from 9MM company!

This is my 9MM collection

-->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése