7.03.2012

Energy Drink Test #18 Burn 'David Guetta'
Burn 'Nyári Fesztiválok'

HU   Sok egyedi energia italt ittam már, de Burnt még bármilyen hihetetlen, nem nagyon. Mivel szinte mindenhol kapható, így nem vonz egy tesztelőt, mert nem különleges, vagy új. Ezt a limitált kiadású dobozt egy barátom hozta Ausztriából és megadta az alkalmat arra, hogy a Burn is felkerüljön az oldalamra teszt formájában.
Nemrég kóstoltam meg a magyar limitált "Nyári Fesztiválok" Burnt is és így még viszonyítási alapom is van a kóstoláshoz. Erről csak pár szót szólok. Nem nagy cucc. A színe ráadásul nem a jól megszokott piros Burn, hanem a sima tutti-frutti italok sárga színe...
Kezdeném azzal, hogy ég és föld a különbség a kettő Burn tartalma között.
A David Guetta edition Burn viszont már piros színű volt. Mindkettő vegyesgyümölcs ízű, viszont már az illatánál tudtam, hogy ez sokkal jobb lesz. Nem tudom, hogy miért lehet ekkora különbség ugyanazon márka két országban kapható doboza között. Viszont nagyon más, az biztos. Az osztrák Burn sokkal ízletesebb, intenzív vegyesgyümölcs ízáradat. 
A magyar kiadás csak matricázott az originál dobozon, viszont az osztrák már festett.

Burn 'David Guetta'
EN       I drank much unique energy drink already, but any kind of incredible one, I'm not tried Burn yet. I got this Limited Edition can from Austria, from my friend, and he granted the occasion that way, that let Burn come up into my side in the form of a test. I taste it recently the hungarian 'Nyári Fesztiválok' edition can, so I can compare the two countries Burn. I speak only a couple of words about this. Not big stuff. His colour moreover not red Burn to who used was got well, but the flat one is yellow colour of the drink...

I would begin it by the difference being sky and land between the content of two Burn. The David Guetta edition Burn was with a red colour. Both are have mixed fruit flavour, on the other hand, when I smelld his fragrance I knew about the fact that this will be much better. I do not know why a difference may be this big on the same product from two countries. On the other hand very other, it sure. Austrian Burn much tastier, intensive mixed fruit flavour deluge. The hungarian limited edition is only a sticker on the original can, but the Austrian is painted can.
Kapcsolódó tesztek /  Related tests:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése