5.10.2013

Energy Drink Test #60 Rockstar Supersours Green Apple


HU      A Rockstar Supersours 2012 végén kezdett feltűnni a hírekben és minden gyűjtő figyelmét felkeltette. Elsőként Amerikában jelent meg mindkét íz, majd pedig Angliában is 500ml-es kiszerelésben. Nem kellett sokat várni, és Csehországban és Szlovákiában is megjelent mindkét íz, ráadásul ezekben az országokban különleges limitált festéssel, Maris Stromberg BMX kerékpáros designet kapott a doboz. Nekem Szlovákiából lett meg leghamarabb a doboz telin és rendesen be is spájzolok a különleges festésű SuperSours dobozokból.
A normál dobozok kinézete is valami hihetetlen szép, és ráadásul ez a limitált festés miatt is még állatabbul néz ki. A supersours magyarul annyit jelent, hogy szupersavanyú. Ez felkeltette a figyelmemet, mert érdekes újításnak tűnt az energia italok piacán.
A neve is elárulja, hogy mire számíthatunk. A Green Apple, magyarul zöld alma erőteljesen és tisztán érződik is az illatán rögtön a kibontás után. Eléggé szénsavas, az nem annyira tetszik nekem. Az íze enyhén savanykás, messze van a szuper-savanyútól, csak annyira, amennyire a zöld-alma is savanyú lenne. Rendkívül intenzív íze van, utána ragad tőle a szám. Azt tudom tanácsolni, hogy ezt mindenki próbálja meg legalább egyszer megszerezni meginni :P


GB     The Rockstar company released the Supersours in the end of the 2012, in the USA. Every collector waited this product with interest. They released first in the US, and some month later this two can available in the UK, in 500ml cans. Not need to much time, and they come to CZ and SK, with a limited edition painting. They have Maris Stromberg BMX edition painting. I got this cans full first from Slovakia.
The normal cans looks awesome, I'm really love the design of the cans, and this limited edition painting make this cans more cool. This Supersours name caught my attention because it seemed interesting innovations in the energy drinks markets.
The name of the drink is Green Apple, so you can know the taste. The drink have very strong apple fragrance like the real grren apples. I think, little bit too fizzy, I not really like this. The taste is slightly sour, far away from the supersour, just as much as the real green apple would be sour. Everyone try to get this drink for a taste!

1 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=-EgeEiDX80w&list=PL1lSGir913-hr7yrK799RvuFFKZZOQJhH

    VálaszTörlés