5.18.2013

Energy Drink Test #62 Red Bull F1 EditionHU         Ez a doboz kereskedelmi forgalomban nem található! Csak a Formula 1 eseményeken lehet leginkább megtalálni, természetesen a Red Bull istálló munkatársai juthatnak ehhez az italhoz. Nekem az egyik ismerősöm szerezte, akinek egy barátja tudott szerezni 2db-ot belőle, ráadásul telin! Ez hatalmas dolog, rendkívül ritka doboz, nagyon kevés gyűjtőnek adatik meg, hogy szerezzen ilyet, megkóstolni pedig szinte lehetetlen! Nekem sikerült! :)
Ezt a dobozt 2012-ben adta ki a Red Bull, nagyon sokáig csak fantomdobozként volt jelen a gyűjtők világában. Csak elvétve láttunk róla képeket Red Bull verseny utáni bulikról. Természetesen mint minden más egyéb, ebből is jelent meg ebay-en 1-2 darab, persze horror áron. Nos, hála a barátomnak, nekem sikerült ingyen hozzájutnom egy teli darabhoz, így megkóstolhattam és berakhattam eme szépséget a gyűjteményembe.
Az ital kinint tartalmaz, emiatt az íze kissé kesernyés. A kinin egy fájdalomcsillapító és gyulladást csökkentő anyag. Fogfájásra is kiváló ez az ital ;)
Az igaz, hogy meglehetősen kesernyés az ital, olyan érzés a szádban, mint amikor egy algopirint a nyelvedre teszel, viszont teljesen új érzés egy energia italtól. A cucc vegyes-gyümölcs ízesítésű.


GB     This can not available for sale in the public. Its only available in the Formula 1 racing weekends, of course, the Red Bull barn staff can obtain this beverage. I got one from my friends whos friend was able to get 2 pieces of it, and the cans was full! It is a great thing, a very rare case, only few collectors will be have this can, and to taste is almost impossible! But, I did it! :)
The Red Bull published this drink in 2012, for a long time only this 'phantom can' was present in the world of collectors. Rarely saw the can after on pictures of Red Bull racing partys. Of course, like any other, which also appeared on ebay 1-2 pieces, of course, with brutal rates. Well, thanks to my friend, I managed to get a free full piece, so that I could put these can into my collection, and I can taste it.
This drink contains Quinine, so because of this slightly bitter taste. Quinine is an analgesic and anti-inflammatory agents. This is an excellent drink for toothache. ;)
It is true that quite bitter to drink, it feels in your mouth, like an algopirin on your tongue, however, feel a whole new energy drink. The stuff was mixed fruit flavors.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése