4.28.2013

Energy Drink Test #59 Rockstar Supersours BubbleberryHU      A Rockstar Supersours 2012 végén kezdett feltűnni a hírekben és minden gyűjtő figyelmét felkeltette. Elsőként Amerikában jelent meg mindkét íz, majd pedig Angliában is 500ml-es kiszerelésben. Nem kellett sokat várni, és Csehországban és Szlovákiában is megjelent mindkét íz, ráadásul ezekben az országokban különleges limitált festéssel, Maris Stromberg BMX kerékpáros designet kapott a doboz. Nekem Szlovákiából lett meg leghamarabb a doboz telin és rendesen be is spájzolok a különleges festésű SuperSours dobozokból.
A normál dobozok kinézete is valami hihetetlen szép, és ráadásul ez a limitált festés miatt is még állatabbul néz ki. A supersours magyarul annyit jelent, hogy szupersavanyú. Ez felkeltette a figyelmemet, mert érdekes újításnak tűnt az energia italok piacán.
Illatában szinte meg se tudom fogalmazni milyen. Nagyon kellemes, picit mintha marcipán illatára emlékeztetne. Az íze ami a lényeg! Egyáltalán nem mondanám savanyúnak, kezdjük azzal... A Bubbleberry olyan nem létező dologra utalhat. Talán a bubble gum és a berry bogyó névből rakták össze. Az íze teljes mértékben az Orbit kölyökrágóra hasonlít. Nagyon finom erdei gyümölcsös íze van. Rendkívül édes, utána ragad tőle a szám. Azt tudom tanácsolni, hogy ezt mindenki próbálja meg legalább egyszer megszerezni meginni :P


GB     The Rockstar company released the Supersours in the end of the 2012, in the USA. Every collector waited this product with interest. They released first in the US, and some month later this two can available in the UK, in 500ml cans. Not need to much time, and they come to CZ and SK, with a limited edition painting. They have Maris Stromberg BMX edition painting. I got this cans full first from Slovakia.
The normal cans looks awesome, I'm really love the design of the cans, and this limited edition painting make this cans more cool. This Supersours name caught my attention because it seemed interesting innovations in the energy drinks markets.
The smells of the drink is very interesting, its hard to write down what I feel... Very nice, a bit like marzipan aromas resembling. The taste is the important thing! I do not say this is sour, let's start with that. The Bubbleberry may refer to a nonexistent thing. Bubble Gum + Berry acai = Bubbleberry. :)
The taste is similar to the Orbit chewing gum for kids. It's have delicious forest berry fruit flavors. Extremely sweet, maybe a littlebit too fizzy. Everyone try to get this drink for a taste!
Heres the Maris Stromberg BMX edition cans set

3 megjegyzés:

 1. Szia !
  Nekem nagyon kéne az utolsó képen látható energiaitalokból. Ha nem túl nagy kérés leírnád nekem hogy honnan szerezted, úgy értem hogy kimentél vagy kinti ismerősön keresztül, vagy rendelted netről ?
  antikiller@citromail.hu
  Válaszod előre is köszönöm ! :)

  VálaszTörlés
 2. Az alsó képről 6 ból 5 öt már ittam :D kibeb****tt király :D

  VálaszTörlés
 3. Csehországban lehetett kapni párhónapja :D a BMX es rockstárokat.. :D
  http://www.youtube.com/watch?v=02-tOsh18kg&list=PL1lSGir913-hr7yrK799RvuFFKZZOQJhH

  VálaszTörlés