9.30.2012

Energy Drink Test #44 Battery Juiced





HU     A Battery energiaital cég hazája Finnország. Onnan kaptam egyenesen a cégtől a tesztdobozt, amiért nagyon hálás vagyok! Nagyon találó a név és a doboz. Jól ki van találva, hogy a doboz hasonlít egy elemre, és ez is energiával van teli, ami az embereket hajtja. :)
A Juiced doboznak Cranberry, azaz vörösáfonya ízesítése van. Mint ahogyan a képen is láthatjátok az italnak rendkívül erőteljes és megnyerő színe van. Erős "szörp piros" színe van. Az ital rendkívül gyümölcsös. Erőteljes áfonya és málna íze van. Nem bitang módon édes, mint a méz, hanem kellemesen gyümölcsös. Kicsit az áfonyás savanykás érzés is benne van az ízében. Az illata is erős amellyel megtölti a szobát.



GB          The homeland of the Battery company is Finland. I got this cans from the company, and I say a big thanks for it! The can and the name are very apt. It is contrived well that the box resembles for a battery, and that is with energy full, the peoples are driven by that. The cans taste are Cranberry. As you can see in the picture from the drink, has extremely powerful and captivating color. Strong 'Syrup red' colour. The drink tastes very fruity. Powerful cranberry and raspberry flavor. Its do not stray as sweet as honey, but pleasantly fruity. The cranberry sourish feeling is game for his flavour a little bit. His fragrance strong which fills the room.






Reklám:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése