9.13.2012

Energy Drink Test #41 Sobe Pure Rush Tropical



HU         A Sobe nem a legnagyobb márkák között van, viszont Amerikában és Angliában jelen van termékeivel. A Sobe a PepsiCo tulajdonában van. Amerikában sokféle doboz van forgalomban, ott nagyobb hangsúlya van a terméknek. Európán belül csak Angliában lehet kapni, ott is csak két féle ízt, ebből az egyik a Tropical Twist. Nem kell aggódni, a Brisith Store üzletben ti is megvásárolhatjátok. 
A tropical Twist jelentése Trópusi tornádó. Ha megkóstolod, olyan érzésed van, mint ha trópusi gyümölcsök tengerében találnád magad.
Az illata számomra inkább a narancsos pezsgőtablettához hasonlít. Nem azt akarom mondani, hogy olyan gagyi, nem. Nagyon intenzív, erőteljes illata van ennek az italnak is.
Az italban természetes alapanyagokat használnak, semmi mesterséges káros anyagot nem alkalmaznak. Természetes koffein és guarana kivonat van benne.
Az íze szintén erőteljes. Trópusi vegyesgyümölcs ízáradat. Nagyon jólesik ezeket az italokat tesztelni, ilyeneket jobban szeretek tesztelni, mert sokkal másabb, mint a sok sima tutti-frutti íz.


EN     The Sobe is not in the biggest name, but in the USA and England you can find it. The Sobe are owned by the PepsiCo. In the US, you can find lot of Sobe cans, lot of different taste drinks. In Europe, the Sobe are available only in England, with two different taste. 
His fragrance is similar to the orange effervescent tablet rather for me. I do not want to say it, that so stock or bad, no. This drink has a very intensive, vigorous fragrance. Natural stocks are used in the drink, no artificial harmful substance is applied. Natural caffeine and guarana abstract in the drink. 
His flavour is vigorous likewise. Tropical mixed fruits flavour deluge. Feels good very much to test these drinks, I like testing one like this better, drawn much more other one, than the much flat one tutti-frutti flavour.







Ha felkeltettem az ízlelőbimbóid figyelmét, megrendelheted ezt az italt a British Store webshopjából (budapesti cég, országos kiszállítással):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése