7.09.2014

Energy Drink Test #75 Monster Energy The Doctor

http://edrinktests.blogspot.hu/2014/07/energy-drink-test-75-monster-energy.html



HU      Azzal kezdeném, hogy amikor ezt a dobozt először megláttam, gondolom nem meglepő módon csak egy gagyi Photoshop munkának véltem és a gyűjtök körében is csak nevetség tárgya volt, hogy ilyet tuti nem csinálnak. Nos, nem így lett. Először Ausztriában majd nemsokára Olaszországban, Angliában, Spanyolországban is megjelent.
Nem vitás, a Monster ezzel a dobozzal tiszteleg a világhírű motoros, Rossi előtt. Véleményem szerint a doboz akkor lenne "szép", ha a nap-hold kép nem lenne az elején és a "The Doctor" felirat lenne legalul, így nagyobb lehetne a Monster logó... Ez az én véleményem...
A doboza érdes felületű, mint Amerikában megannyi új doboznak, viszont Európában ez a legelső ilyen termék a Monstertől. Ami még gyűjtők körében egyedibbé teszi ezt a dobozt, az az, hogy csak Európában forgalmazzák. Az ilyesmi ritka dolog a Monsternél. :)
Az ízéről annyit tudnék mondani, hogy egy Monster dobozba csomagolt Fanta. Nem mondanám túl jónak, jégkockákkal iható és jól esik, de nem mondanám egy nagyon finom italnak ami után mély emlékek maradnak meg bennem. a Színe is sima mezei Fantára emlékeztet, nincs mit köntörfalaznom rajta. Ha pontoznom kellene a Monster dobozok között 5/10.



GB       I started with that I was found this can design on the internet, I just think its a simple Photoshop fake can. Lot of collector just say its not possible that this can going to be saled in shops. But, they released it. You can find this can now in Austria, Italy, Spain and UK.
In my opinion, this can must be look 'cool' if the sun-moon picture not woud be in the front of the can. If the "The Doctor" write placed at the bottom of the cans fronside and the M logo be more bigger... This my opinion...
The can has a rough surface, such as many new American Monster cans, but in Europe this is the first such product from the Monster with this surface. This can only available only in the EU. Not saled in the US.
About the taste I can say only that, this is a nice drink of Fanta in a Monster design can. I cant say its amazinly good, only a simple fruity drink, what I can feel the best way with sime ice-cube. After drink I didnt get deep memories that will stay in my mind. 5/10



Related tests:

5 megjegyzés:

  1. Ilyet Magyarországon hol tudok szerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magyarországon nincs forgalomban. Olaszország, Anglia ahol kapható még

      Törlés
  2. Sziasztok! Én ma vettem egy ilyet. Nekem nem nagyon jött be. Ez tényleg FANTA. Gondoltam valami egyedi íze lesz de nem. Na nem baj. Ez most tanulópénz volt nekem.

    VálaszTörlés
  3. Don’t stop… keep it competitive, stay engaged, be focussed and remain top of your game. Loco Drink - Don't Stop go Loco!

    VálaszTörlés
  4. Don’t stop… keep it competitive, stay engaged, be focussed and remain top of your game. Loco Drink - Don't Stop go Loco!

    VálaszTörlés