7.13.2013

Energy Drink Test #65 Monster Energy Cuba-Lima


HU       Ez a doboz jelenleg csak Amerikában kapható. 2012 októberében jelent meg és a gyűjtők izgatottam várták ezt a dobozt. Eredetileg csak prototípusként jelent meg a doboz és csak a kialakuló érdeklődés alapján maradt volna a doboz a piacon. Végeredményben megmaradt és nem is változott semmit az első kiadások óta. 
Az egyik legnagyobb különlegessége és a Monster cég egyik újítása, hogy a doboz felülete érdes, tapintásra érezni ilyen apró dudorokat a doboz felületén. Ami még számomra érdekes dolog, hogy a Rehab dobozokon kívül még ezen nem található meg az "energy" felirat a Monster név alatt. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de szerintem így jobban néz ki. Nem valami bonyolult a doboz kinézete, de véleményem szerint eszméletlenül jól néz ki.
Az ital neve valamiféle koktélt sugallhat. Számomra ez az ital egy az egyben Whisky-Cola, csak alkoholmentesen. Biztos érdekes lehetett hallani, hogy alkohol mentes Whisky-Cola, de így van, ízében teljesen ugyanaz...
Annyit fűznék még hozzá, hogy aki az európai energiaitalokhoz van hozzászokva, az körültekintően fogyasszon egy amerikai dobozt, mert sokkal-sokkal magasabb benne a koffein tartalom! 160mg koffein van egy dobozban!! Nagyon ütős italok!


GB      This can available only in the US. Its published in October 2012 and the collectors excitedly waited this product. Originally appeared as a prototype product, just would have remained in the market based on the evolving interest. After all, not do anything changed on the can since the first release.
One of the most unique and Monster company's innovation is that the surface of the can is rugged. Tactile feel of these little bumps on the surface of the can. An other interesting thing for me, thats this can not have the 'energy' text on the fron of the can, like on the Rehab cans...
Not too difficult the cans look, but in my opinion, incredibly good looking.
The drink's name might suggest some kind of cocktail. For me, this is a drink of Whiskey-Cola, only alcohol-free. Maybe this sounds strange, a non-alcoholic Whisky-Cola drink, but in my opinion, this is totally like that.





Related tests and reviews:

1 megjegyzés:

  1. Egyáltalán nem magasabb a koffein benne hiszen ha átszámolod akkor ugyanúgy 160mg van az itthoni Monserekben is.

    VálaszTörlés