7.14.2013

Energy Drink Test #66 Monster Energy Zero Ultra


HU     Ismét egy cukormentes Monster a javából! A sima Lo-Carb és az Absolutely Zero után megérkezett a Zero Ultra. Ez a doboz a Cuba-Limával együtt érkezett a piacra. Szerintem kétség sem fér hozzá, hogy a doboza hihetetlenül ütős lett. A krómozott hatást adó M jel, ráadásul tárhatású árnyékolásnak köszönhetően nagyon ütős kivitelezés a sima zöld dobozhoz képest... Tetoválásokhoz hasonló mintázatok a doboz oldalán, és ha még nem lenne már így is totálisan állat a doboz, ennek tetejében még a Cuba-Limához hasonlóan ennek a felületén is találhatók apró dudorok, így ennek a tapintása is ilyen érdes hatású.
Totál cukormentes és totál kalóriamentes... Úgy vélem erősen megcélozták a női közönséget ezzel a dobozzal.
Az ital illata és íze természetesen eszméletlen. A Monster magasra tette a mércét az italaival. Ez az ital grapefruit és citrus ízvilágának a keveréke. Kissé olyan mint egy gyümölcsös szóda. Ebben a dobozban is magasabb a koffein tartalom mint Európában bárhol, 135mg koffein található egyetlen dobozban!


GB       Again a sugarfree energy drink from Monster Energy! After the Lo-Carb and Absolutely Zero, here are the Zero Ultra! This product come out with Cuba-Lima. I think there is no doubt that the can is incredibly amazing. Due to the tax effect chrome M signal, in addition to associated shielding effect is very punchy design compared to the plain green can. Tattoo patterns similar to the side of the can, and even if it does not already totally awesome the can, this can is similar to the Cuba-Lima, can be found on the surface of this tiny bumps, so this is so rough to the touch skin.
Total sugar-free, and total calories-free... I believe strongly targeted with a female consumers with this product.
The drink smells and tastes, of course, unconscious. The Monster has a high standard for their drinks in. This drink is a mixture of grapefruit and citrus flavors. A bit like a fruity soda.
The can is contain 135mg caffeine!
Related tests and reviews:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése