12.08.2012

Energy Drink Test #53 Semtex CoolHU      Ez a doboz elég érdekes. Külsőleg is nagyon megnyerő, nekem nagyon bejön az új Semtex külső. Vagányabb. Ennek az italnak a legnagyobb különlegessége, amire a doboz oldalára nézve is lehet következtetni, az az, hogy megfesti az ember nyelvét!! Nagyon ritka energiaital, első alkalom, hogy ilyen italt látok.
Az ital színe elég durva. Mintha tömény ételszínezék lenne beleöntve egy sima energiaitalba. Igazat megvallva az íze is körülbelül olyan. Számomra nem ízlett, megfogalmazhatatlan íz, és engem elrettentett ez a szín. Ami még kicsit durva, hogy én mindössze két kortyot ittam, de a nyelvem, a fogam és az egész torkom zöld lett. A többit kiöntöttem, de ezt nem ajánlott akkor inni, ha utána fura lenne, hogy zöld a szád... Mintha lesmároltad volna Hulkot ;)
Ezt az italt jobb ha dobozból isszátok, mert a színe nagyon elrettentő. Érdekes újítás, de nem finom. 4/10GB      This is a really interesting can. Externally very appealing I really love the new external of the Semtex. "Cooler". The most outstanding feature of this drink, which you can find on the cans side, the drink paint your tongue. Very rare energy drink, this is the first time, when I see these type of energy drink.
Color of the drink pretty rough. Maybe if would like concentrated food coloring poured into a flat energy drinks. Actually, the taste is about the same. I am not liking it, its have drawn unacceptable taste, and deterred me this color. Which is a bit rough I just drank two sips, but my tongue across my teeth and my throat is green. I poured out the rest, but it is not recommended to drink it, then you would be weird to green your mouth. Maybe if you would like kissed by Hulk ;)
Interesting innovations, but it is not good. 4/101 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WaEjk-991aI&list=PL1lSGir913-hr7yrK799RvuFFKZZOQJhH&index=16

    VálaszTörlés