12.05.2012

Energy Drink Test #52 Hell NitroX
HU     Szerintem sokan nem hallottatok még erről a dobozról. Ez a doboz jelenleg is forgalomban van, csak kicsit messzebb. Ezt a dobozt csak Borat otthonában, Kazakhstanban forgalmazzák. Körülbelül fél éve tudok a dobozról és azóta pályázok is rá! Viszont most sikerült egy teli példányt beszereznem! Sokat kérdezősködtem erről a dobozról, több fejessel is beszéltem a Helltől, és minden alkalommal felkészítettek arra, hogy eléggé más lesz. Nagyon hangsúlyozták, hogy nehogy az itthoni Hell termékekhez hasonlítsam, mert ott másak az igények. Más összetevőkből áll, és kevés cukor van benne, mert ott a kevésbé édes italokat kedvelik. Más világ, nincs előítéletem.
A doboz külseje eszméletlenül néz ki! Idén a Hell beújított hazánkban az IceCool termékkel, amely szintén eszméletlen dobozzal rendelkezik, és a NitroX is az egyik kedvencem lett! Nagyon menő és igazi gyűjtemény polcra való mindkét doboz!
Az ital alig szénsavas, és apró buborékos. Illata nem sok van, és az íze is elég érdekes. Nehéz lenne leírni. A jól megszokott magyar Hell íz kedvelőinek biztos, hogy nem jönne be. Olyan az ital, mintha egy sima Hell kapna egy kicsit dohos illatot és ízt. Mintha már nagyon régóta a dobozba lenne a cucc. :)
Nem azt mondom, hogy rossz, de teljesen más világ, mint amit eddig energiaitaloknál tapasztaltam.
Az összetevőket ne kérjétek, hogy mondjam el, mert számomra lehetetlen elolvasni a hátulját. Csak a 32mg/100ml koffein amit sikerült kibogarásznom.GB     I think many people have not heard about this can. This box is in traffic currently, only a little bit further. This can distributed only in Borat home, Kazakhstan. I know this can since about half year, and I try to get this since that time. But, finally I get a full one! I asked a lot about the can, some headquater from Hell tell to me each time and prepared me to be this can is quite different. They pointed out that I no compare this can with the Hungarian Hells, because there is lot different needs. Other ingredients, and low sugar in itbecause there prefer the less sweet drinks. Other world, I not have preconceived notions.
The outside of the can looks incredibly great! This year Hell innovated in our homeland the IceCool product, at which an unconscious can likewise, and the NitroX was now one of my favourite! This is a really cool design can, and its looks frate on the shelf! The drink only lighty carbonated beverages, with small bubbles. Not have much smell, and the taste is quite interesting.
If someone like the regular hungarian Hell, maybe they not like so much this really different taste drink. Like that the drink, as if single flat Hell would receive an a little bit so musty fragrance and a flavour. 
I'm not saying that is bad, but a completely different world than I've ever feel at an energy. The ingredients do not ask me to tell you, because it is impossible for me to read the can backside.
Only i can read the 32mg/100ml caffeine.


The normal and the limited edition deisgn Nitrox

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése