11.23.2012

Energy Drink Test #51 Hell IceCool

Hell IceCool  Limited Edition



HU     A Hell 2010-ben már kidobott a piacra egy Limitált szériás italt, a Red Grape-et. Szerencsére olyan nagy volt az érdeklődés, hogy megmaradt a termék, és továbbra is nagy sikernek örvend. A Hell ismét beújított egy finomsággal, az IceCool termékkel, ami szintén limitált kiadás, a készlet erejéig tart, de bízom benne, hogy ez is megmarad! Az energiaitalok versenyén nagy a harc, és már csak a különböző ízek berobbanásával lehet felvenni egymással a harcot. Itt a Hell 2012-es újítása, az IceCool!
A doboz szerintem, és mindenki szerint eszméletlenül jól sikerült! Nagyon szép doboz, igényes kinézet, igazi gyűjteménybe való darab, fokozva azzal, hogy limitált kiadás.
Az ital illata kellemes és megtölti az egész helységet, még órákkal később is érezni ha valaki belép, hogy kivis Hellt ittam.
Az íze is fantörpikus... Nagyon eltalálták, csak gratulálni tudok a kiötlőnek. Ízletes, nagyon finom kivi gyümölcsös íz, ami enyhe simogató buborékokkal nagyon jól csúszik minden nap!  Kicsit alma hatást is érzek benne, növelve a sejtelmességet. Kivi, tutti-frutti keveréke adja az ízvilágát. Örülök, hogy részese lehettem a Hell IceCool élménynek.  9/10
Taurint nem tartalmaz.
Koffein: 32mg/100ml


GB       The Hell company in 2010 produced a Limited Edition Energy Drink, the Hell Red Grape. Fortunately, the interest was so great that they remaining the product, and continues to enjoy great success. Hell innovates again with a delicious, the IceCool product, what is Limited Edition, as the stock goes, but I am confident that it is maintained! 

On the competition of the energy drinks big the fight, and it is possible to take up the fight against with the different flavours bursting in with each other. The can according to me, and turned out well unconsciously according to everybody! Very nice box, demanding look, a real collector's piece, enhancing the fact that limited edition. 
The drink smells nice and fills the whole area with a magnetic scent, hours later feeling too when someone comes in. 
The taste of the drink was awesome! Highly been hit, I can only congratulate for the creator. Tasty, very tasty kiwi fruit flavor, slightly caress bubbles slide very well every day!
I am pleased to have been part of the Hell IceCool experience.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése