11.17.2012

Energy Drink Test #49 Monster Energy Japan



HU    Sok olyan doboz van, ami ritka és nehezen beszerezhető. Van olyan, ami már évek óta nem kapható és szinte lehetetlen beszerezni. A Japán Monster viszont forgalomban van jelenleg is, mégis nagyon ritka a gyűjtőknél, és telin beszerezni pedig szinte lehetetlen a távolság miatt... Nekem hatalmas szerencsém volt, mert egy barátomon keresztül be tudtam szerezni a sima zöld Monstert Japánból, telin!! Ahogy terjed az ismeretségem  úgy tudok extrább dobozokat szerezni. Ezt a barátom barátja szerezte nekem, úgyhogy szép hosszú a lánc.
Japánban kétféle Monster kapható, a sima és a Khaos. Mindkettő kizárólag 355ml méretben.
A japán dobozokon is van elöl felirat, mint az Ausztrálokon. Ez ritka a sima zöld Monsternél. Azt nem tudom mi van odaírva, de lényegében a doboz teljes felületén olvashatatlan Japán írás van, így fogalmam sincs mi van a leírásában és az összetevői között.
Az illatában nem éreztem újat, "sima" Monster illata van. Az íze már külön történet. Az ismerősömmel együtt kóstoltam meg ezt a ritkaságot, nem akartam őt sem kihagyni.  Már ittam Angol, Cseh, Szlovák, Amerikai és Magyar Monstereket, így tudtam viszonyítani. 
Igen, jelentősen más! Megvan benne az az egyedi Monster íz, és még durvább is. Nagyon édes, tömény és alig szénsavas. Kicsit olyan, mintha Shot lenne, csak kicsivel hígabb. A képen látszanak buborékok a poháron, de kb annyi is volt a dobozban összesen :)
Nagyon tömény, édes íze van. Igazi élmény ezt inni!   9.5 / 10


GB     There's lot of cans, what hard to get. There's some, what are discontinued long time ago, and impossible to get it. The Japan Monster are in shops nowadays, but not so much collector have it, and get it full is impossible, because the long distance. I was lucky, because I got a full one, from my friend.I got this can from my friends friend, so the chain are goint to be long.
In Japan, you can find two different Monsters, the regulat and the Khaos. Both are available only in 355ml. The Japanese cans also have text at the front label, like on the Australian. This is rare in the regular Monsters. I do not know what is written there, but essentially the entire surface of the can is unreadable writing on Japan, so I have no idea what is in the description and components.
Its not have any special fragrance, only like the simple Monster scent. The taste is a different story. I tried it with my friend, He not want to miss this chance to try a Japan Monster. I tried regular Monster from England, Checz, Slovakia, US, and Hungary so I have some opnion now.
And YES, its different! Its have that unique Monster flavour, and even more serious. Very sweet, slightly fizzy and with concentrated taste. Little bit seems to the Shots, only slightly more dilute. 
In the picture appear to be bubbles in the glass, but that's about all there was in the can :)
Very concentrated, sweet flavor. A real pleasure to drink it!   9.5/10

My friend and me, while drinking the Japan Monster







Reklám:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése