9.09.2013

Energy Drink Test #68 Oxxo Wild


HU     Nagy várakozással és felvezetéssel került bevezetésre hazánkban a legújabb Oxxo energiaital íz. Visszaszámlálás után kaptunk információt az ízéről, amely kék-szőlő lett. Néhány szerencsés gyűjtő és energiaital rajongó még hamar, a piacra kerülés előtt kapott az új termékből tesztelésre, egy komoly kis ajándék csomag keretében. Az Oxxo termékekhez talán legegyszerűbben a CBA üzleteiben juthattok hozzá.
Rövid időn belül ez a második új íz amit az Oxxo piacra dobott idén. A másik újdonságot, a Bodza-Lime dobozt még nem sikerült találnom.
Az Oxxo egyik sajátossága, hogy természetes ásványvíz alapú energiaital. A Wild doboz mint már említettem, kék-szőlő ízesítésű. Ami rendkívül tetszik benne, hogy csak enyhén szénsavas, így nem marja a torkomat. Az édességet elég jól eltalálták, nincs vizezett íze sem és nem is olyan édes, hogy összeragadna a szám tőle, pont jó!  Az illata olyasmi mint a márka nevezetű szőlős italnak az illata. Az ízében tapasztalni a szőlőre jellemző enyhe savanykás ízt, de nagyon kellemes vörös/kékszőlő íze van... Nekem nagyon ízlett, plusz pont az Oxxonak :)


GB      The brand new Oxxo Wild was launched with great expectations and introduced by big lead.  After countdown getting information about the taste of which is red grapes. Some lucky collector and energy fan received some Wild cans, before they start selling the cans in shops. We received a very nice promotional package with some cool stuff!
Within a short period, this is the second new product from the Oxxo company. The other new is the Life, with Elder-Mint taste, but I didn't find it yet. One of the Oxxo features that natural mineral-based energy drink. The Wild cans as I have said, have red grape flavors. What I really liked, is that the drink is only slightly-carbonated. I love the non- and slightly carbonated energy drinks! The sweetness was hit pretty well, not too watered and does not taste too sweet. Just fine!
Smells like a Hungarian grape flavored fizzy drinks... The flavor characteristics have the grapes experience, a slight sour taste, but with very nice red / blue grape flavor. I loved, bonus points for the Oxxo! :)


The Oxxo family:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése