3.01.2013

Energy Drink Test #58 Monster Nitrous Black IceHU       A Monster Nitrous dobozok az egyik kedvenceim. Nagyon tetszenek a formájuk, kinézetük és nevük miatt! 2012 végén újítottak be a kupak nélküli dobozokkal, korábban mindegyik doboz csavaros tetejű volt, ami fokozta a doboz megnyerő kinézetét. Még a legelső Nitrous dobozokat kóstoltam, mellyek még nem ExtraStrenght kiadásúak voltak. Ez 2009-ben volt, így sajnos még nem írtam teszteket és képanyagom sincs az italokról.
Most az egyik gyűjtő barátom meglepett egy teli Black Ice dobozzal, így ezt is megkóstolhattam és erről már tesztet is írhattam.
A Killer-B, Super Dry és Anty Gravity is számomra nagyon hasonlított a Fanta üdítőital ízére. Az emlékeim már megfakultak, nem nagyon tudom már pontosan milyenek voltak, de az tiszta, hogy rendkívül ízletesek voltak. Az első amerikai dobozok között voltak, amiket ittam és brutális különbség volt az itthoniakhoz képest.
A Black Ice is hasonló élmény volt. Az íze számomra a Fantára hasonlít, persze sokkal gyümölcsösebb. Nagyon jól nézett ki az ital, ahogyan habzott mint a sör! :)
Ami nagy különbség, az az, hogy sokkal erősebbek mint a hazai italok. Miután ezt megittam, azt hittem kiugrik a szívem a helyéről és elszalad, nagyon ütős ital pörgetés téren!


GB        The Monster Nitrous cans are one of my favoutires. I'm really like the design, the shape and the design of the cans. In the end of 2012 they changed the cans shape, and they got simple pull tab top. Before this the cans has twist top, its resealable.
I tried the first Nitrous cans in 2009, before they got the new ExtraStrenght design, but that was in the past when I not write tests and I not have pictures about the drinks.
Now, I got a full Black Ice can from a good friend from USA.
The Killer-B, Super Dry and Anty Gravity to me very much like the taste of Fanta soft drink. My memory has faded, I really do not have exactly what they were, but it is clear that they were very tasty. They were between the first American cans, which I drank, and there was a brutal difference compared to the home ones. The Black Ice was same feeling too. The taste like the Fanta, but much more fruity and much more qualitative! Which is a big difference, is that much stronger than home beverages. After I finished it, I thought my heart jumps out of his seat and ran away, very strong energy drink!Kapcsolódó tesztek:


 • Monster Energy Absolutely Zero UK
 • Monster Energy Assault
 • Monster Energy Import
 • Monster Energy Japan
 • Monster Energy Khaos
 • Monster Energy Rehab Green Tea
 • Monster Energy Rehab Rojo Tea
 • Monster Energy Rehab Hun
 • Monster Energy X-Presso Hammer
 • Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése