1.06.2013

Energy Drink Test #55 Rockstar Punched CitrusHU     Ez a doboz viszonylag ritkább. Nem sok helyen kapni Amerikában, és Kanadában. A doboza nagyon hasonlít az EU Rockstar Apple régi dobozára. Ebből az ízből még nem dobtak ki új dobozt, még a régi alumínium lemez design maradt.
A neve Citrus, ami elárulja, hogy valami citromos finomságról lesz szó. Az illata teljesen limonádé feeling, nagyon hasonlít a Rockstar Recovery termékre. Az íze is kellemes citromos, a citrom enyhe savanykás beütésével együtt. Olyan limonádéra hasonlít, amibe még elférne egy kis cukor... Az ital enyhén szénsavas, pont ahogy szeretem!
Aki szeretné nagyjából megtapasztalni ezt az italt, annak a Rockstar Recovery ízvilágát ajánlom, mert hasonló.


GB       This can is relatively rare. I do not get in many places in America, and Canada. This can looks like the Europian old Rockstar Apple can. The Rockstar not throwing out new design canfor this product, the old aluminum design remains.
Cans name is Citrus, which tells us that we will discuss about some delicious lemon. The drinks frangrance is sweet lemonade, I think its feels like the Rockstar Recovery product. The lemon flavor is pleasant, slightly sour lemon entering together. It is similar to lemonade, whatever it is could fit a little more sugar... Its lightly carbonated drink, just how I like it!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése