10.27.2012

Energy Drink Test #47 Arizona Extreme & Low Carb


Arizona Extreme Performance

HU    Ezt a kettő Arizona dobozt egyik gyűjtő kollégámtól kaptam, Amerikából. Az Arizona italainak nagy hírneve van az amerikai földrészen, a teák hihetetlenül finomak, és sokan mondták, hogy az energia italuk is nagyon jó. Ráadásul idén 20 éves az Arizona márka.
Izgatottan vártam, hogy megkóstoljam eme csodát. Először a sima verziót kóstoltam, hogy biztos ne érjen meglepetés.
Kicsit először még beszéljünk a külsejéről. Ezeket a dobozokat a honlapjukon is úgy találod meg, hogy "Caution" termék. A doboz külseje ilyen figyelmeztető festés jellegű, figyelem, itt valami durva lesz! :)
A doboz egyedi, 325ml kiszerelésben kapható. Szerintem térjünk a lényegre. Az ital illata nem valami erős, csak enyhe citromos illat. Az ital enyhén szénsavas, ez jó pont. Lehet, hogy egy kicsit magasra tettem a mércét, viszont az ital íze nem vágott padlóra. Kicsit ilyen nagyon eszméletlen finomra számítottam a híresztelések miatt, de csalódás ért. Természetesen finom volt, nemvitás, de csak ilyen limonádé ital, semmi extra vadállat íz. Olyan mint egy limonádés tea.


GB    I got this two Arizona Energy Drink from my collector friend, from USA. The drinks of Arizona has a great reputation in the Americas, the incredibly delicious teas, and many collector said that energy drinks are also very good. In addition, this year the Arizona 20 years old brand.
I'm excited to taste these miracles. First, a tested the regular version, because I did not want to touch a bad surprise. 
First let's talk a bit more about the case. You can find this cans on the Arizona webpage as 'Caution' Energy. The box looks like painting such warning, attention, something is gonna be brutal! :)
The can has unique 325ml size. I think let's get to the point. The drink is not has a strong smell, just a slight lemon scent. The drink is lightly carbonated, that's a good point. It might be a little high for my standards, but the drinks taste did not staple the floor. Little expected such a very fine-conscious because of the rumors, but disappointment. Of course, it was delicious, no doubt, but it just kind of lemonade drink, nothing extra flavor beast. It's like a lemonade tea.


**********************************************************************************************************

Arizona Low-Carb Performance

HU      Kiszerelésben ugyanakkora a cukormentes verzió. Cukormentes, viszont mégis édesebbnek tűnt, mint a normál. Az ital alig szénsavas, erőteljesen limonádé feelingje van, nagyon bejön nekem. Kellemesen gyümölcsös íz. Az illata csak enyhén citromos, sejtelmes.


GB      The can size like the normal one. Sugar-free, but it seemed sweeter than the normal. The drink only low carbonated, lemonade kind of feel is strong, works good for me too. It is pleasantly fruity flavor. The slight lemon scent, mysterious.





Reklám:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése