5.21.2012

Energy Drink Test #15 WattNew design Watt cans!

***************************************************************************************************************************


HU    A Watt a Buszesz Zrt. tulajdonába tartozó, öttagú energiaital-család. A legújabb tag a 2012 májusában a boltok polcaira kerülő Watt Cherry Edition.
A Watt tisztán magyar termék és természetes ásványvíz felhasználásával készül. A Wattot készítő Buszesz Zrt. több mint másfél évszázados múltra tekinthet vissza. Ez a cég hozta divatba az alkoholmentes üdítőitalt Magyarországon. Azóta is a legfelkészültebb gyártók között tartják számon, hiszen több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az alkoholmentes üdítő- és energiaital gyártásban.

EN    The Watt Energy made by Buszesz Zrt., five different taste drink. The newest is the Cherry Flavour. Its coming to shops shelf in 2012 may.
The Watt is original hungarian product, and made it by mineral water. Buszesz Zrt have more than one and a half hundried old history. This firm brought the non-alcoholic soft drink into a fashion in Hungary. Buszesz Zrt. is kept in mind between baldy manufacturers, since more decennial experiences are at disposal of the non-alcoholic soft drink and an energy drink in production.


***************************************************************************************************************************


Watt original


HU    A doboz már többször is változott, a mostani változás alkalmával már felkerült az oldalamra is, hisz az eddigi változások már régen történtek. Jelenleg ez a harmadik generációs design a dobozokon. Legelső kinézet egy elemhez hasonlított. Jó ötlet, kicsit retro érzése van a doboznak, elég egyszerű volt. A második kinézet már jelentős arculatváltozás volt. Teljes mértékben megváltozott a doboz, a logó és az íz is. A harmadik állapot, azaz a jelenlegi változás nem volt olyan mértékű, mint az első váltás, a cég logója megmaradt, csak egy egyszerű W betű helyett már kiírásra került a név, mint az első dobozoknál...
Az originál íze nagyon tetszik nekem. Sok olyan energia ital van, amit ha iszok valahogy olyan túl "erős", szinte marja a torkom a szénsav és a taurin... Viszont ennél az italnál teljesen más a helyzet! Nagyon kellemes és egészen simogatja a torkom ivás közben, selymes érzése van miközben kortyolgatom. Az íze tutti-frutti, ez természetes :)

EN  The cans design changed some times already,with this change I test all cans, because its not tested yet, and the other changes was long time ago. This is the third generation design on the boxes currently. First appearance was similar to a buttary. Good idea, the feeling is retro for the box a little bit, enough were plain. The second appearance was a considerable face change already. The cans design totally changed, with new logo and the taste was new too. The third cans was this new, what coming out in 2012 may, was not big change like the previous, but the new cans looks cool, with simple design.
I like his original flavour very much. Much energy like that there is a drink, that if I drink somehow too strong one like that, the carbonic acid corrodes my throat and the taurin... But in this drink this totally different! Very pleasant, while drinking my throat strokes it entirely meanwhile, he has a silky feeling while I am sipping it. His flavour tutti-frutti, of course.***************************************************************************************************************************


Watt Cherry Edition


HU     Ez a termék teljesen új! Amikor a Watt felvetette ezt az új ízt és kinézetet, még nem tudtuk, hogy a teljes termékcsalád meg fog újulni, azt gondoltam csak ez lesz ilyen kinézetű. Hát nem így lett. Az új íz új kinézetet is hozott magával az összes társának! Külsőleg ha messziről nézzük, majdhogy össze lehet keverni az original társával, nagyon hasonlóak, ha a képen nem is látszik. A két doboz szinte teljesen egyforma, szerintem ez nem a legjobb húzás, de ez nem az én reszortom :)
A neve gondolom mindenkinek elárulja, hogy valamiféle meggy italról lehet szó. Ez az energia italok világában újdonságnak számít, kevés olyan italról tudok, amelynek hasonló íze lenne. Az illata nem rossz, erőteljesen érezni a meggylé intenzív illatát, ha kibontom a szobában, egyből megtelíti minden szegletét ez az illat. Az íze őszintén megvallva nem sikerült valami jóra. Nem azt mondom, hogy rossz, szerintem egész jó, viszont túlságosan emlékeztet ilyen anonim meggyes italokra, amiket pár száz forintért lehet kapni. Ezt nagyon sajnálom, kár érte, de természetesen azért mindenkinek ajánlom megkóstolásra!


EN  This product is totally new! We did not know it yet when the watt brought up this new flavour and an appearance, I thought that the full product line will be renewed only this will be with an appearance like this. But not this happened. The new flavour brought a new appearance to all of his companions with himself! If we look the original and this can from far (2m), they looks the same, maybe you not see on the picture, looks different, but in real they looks the same.  think this is not the best for selling the can, but this is not my problem :)
His name I consider it as everybody betrays it, that some kind of sour cherry from a drink there may be a word. This energy counts as a novelty in the world of drinks, I know about few drinks the flavour of which would be similar. His fragrance not bad, to feel the intensive fragrance of the sour cherry juice powerfully, if I  open the can in the room, immediately saturates all of his corners this fragrance. His flavour did not turn out confessed sincerely onto something good. I do not say it, that wrong, according to me whole good one, reminds of anonymous sour cherry drinks like this too much on the other hand, what it is possible to get for a couple hundred forints (1€ ~ 295HUF). I am sorry for this very much, it had harm, but I offer it to everybody for it try!


***************************************************************************************************************************The others coming soon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése