4.12.2012

Energy Drink Test #13 Hype
HU   Kezdeném azzal, hogy hatalmas köszönetet mondok a Hype cégnek, hiszen egy eszméletlen díszdobozos energia ital mintát küldött nekem tesztelésre. Nagyon hálás vagyok, és igyekszek egy tökéletes tesztel meghálálni.

EN   I start with that, I say a big thanks for Hype company, because they send an awesome promotional package with energy cans for testing. I'm really happy to test this drinks, I hope I make a good test for Hype.**********************************************************************************************************************************

HU   Nagyon designes doboza van, kitűnik a sok energia ital közül. Ez az original Hype, tele vitaminnal, ginsengel és guaranaval. Természetes gyümölcsös ízlöketet ad az ital, amely a legfinomabb alapanyagokból áll: bodza és áfonya. A guarana stimuláló hatást nyújt a testednek és a szellemednek, a taurin serkenti az agyműködést. A koffein pedig ad egy kis löketet a naphoz, a vitaminok pedig feltöltenek téged egész napra.
Az ital kibontása után nagyon ismerős illat csapott meg. Igaz, hogy bodza és áfonya ízesítésű, de az illata teljesen a multivitaminos pezsgőtablettákéhoz hasonló. Az íze is emlékeztet rá, viszont itt véget is ér a hasonlóság. Rendkívül ízletes és zamatos, nagyon kellemes gyümölcsös áradat árasztja el a számat a kortyolgatása közben.Top 10-ben helyet foglal nálam.


EN     Its have really cool looking can, its stand out from other energy cans. This is the regular Hype, full of vitamins, ginseng and guarana. The drink, which consists of the superfine stocks, gives a natural fruity flavour stroke: elder and cranberry. The guarana provides a stimulating effect for your body and your mind, the taurin encourages the cerebral function. The caffeine adds a little stroke to the day though, the vitamins charge you though onto a whole day.
After the opening of the drink, its have very familiar fragrance. I know, that have elder and cranberry flavouring, but his fragrance like the multivitamin effervescent tablets totally. His flavour reminds of him, the similarity ends here on the other hand. Its super tasty, its have a nice fruity flavour when i slip it. This drink is in my Top 10. (From 750 drinks).**********************************************************************************************************************************HU   A doboz desingje nagyon egyedi, karbon hatású. Mintha egy tuning energia italos doboz lenne. Az MFP felirat nagyon futurisztikus, menő. Az illata és íze sima tutti-frutti, ez nem gyümölcsös kivitel, amit kicsit bánok. Nem annyira extra, de azért nagyon finom, tökéletes pörgést ad egy éjszaka átbulizásához. Visszatérve a doboz külsejére, gyűjtő mivoltom miatt ismerek pár energia italt, de nagyon kevést láttam eddig, ilyen egyedi karbon mintával, pedig nagyon ötletes és találó.


EN    The box design very unique, its have carbon effect. As if a tuning energy drink can. It MFP inscription very futuristic, cool. His fragrance and his flavour flat tutti-frutti, this not fruity export, which I regret a little bit,. Not so much extra, but for a night gives a very delicate, perfect spin because of that having a party. I turn back little for the can design. I think this carbon design super cool, and i see lots of energy drink cans, but inly one or two have this carbon design, but its really good idea I think.**********************************************************************************************************************************


HU    A doboza eléggé nőies ezzel a magenta színnel, ez nemvitás. Az Enlite felirat is erősíti ezt. Úgy gondolom ezt teljes mértékben a női fogyasztóknak szánták. Alacsony energia szintje könnyed pörgést ad a naphoz, ideális azoknak, akik nem szeretnének nagy hatást, hanem csak egy könnyed üdítő érzést. Az illata nem túl erős, lágy, talán egy kicsit málnára emlékeztet. Az ízében nem vagyok teljesen biztos, kicsit olyan sejtelmes, mint a nők :)
Igazából olyan bármire hasonlító íze van, de összességében kellemes. Olyan mintha folyékony vattacukor lenne. Könnyed, harmatnyi ízzel.


EN   This cans look like a girl room, its really feminine with this magenta color. The Enlite text look too feminine. I think the company want to make a drink for only womans. The level of low energy adds an easy-going spin to the day, ideal those who would not like a big effect, but only a feeling refreshing your tear. His fragrance not too strong, soft, reminds a small one of raspberry possibly. I am not a commissioner, a little bit so mysterious one in his flavour totally, than the women :)
His flavour resembling anything like that is from his truth, but his totality pleasant. Like that as if candyfloss would be fluent. Easy-going, dew with a flavour.


**********************************************************************************************************************************


HU   A doboz neve és külseje alapján elsősorban egy bio energia italra gondol az ember. Nem tévedtél sokat. Ez az ital almás ízesítésű aloe veraval, teával és guaranával. Természetes alapanyagokból és természetes koffeint tartalmaz. Az illata olyan volt, mintha egy cukorkabolt közepén állnék, és egy jó mélyet szippantanék a tömény cukor illatból. Az íze is meglepően finom. Kicsit olyan, mintha folyékony rágógumi lenne, csakis a jó értelemben. Nagyon 'fincsi' gyerekrágó folyékony változata, egész nap szürcsölgetném. Benne van a Top 20-ban.


EN    From the cans name and looks, we can think it, this is a bio energy drink. We were not mistaken by a lot. This drink has apple taste, with aloe vera, tea and guarana. Its have naturally ingredients with natural coffeine.His fragrance was like that, as if I would stand on a candy store's middle, and I would sniff a good deep one the concentrated sugar from a fragrance. His flavour is surprisingly delicate. A little bit so, as if bubblegum would be fluent, only in the good sense. Very yummy kinderchewing his fluent variant, all day would slurp. Its in the top 20.**********************************************************************************************************************************

Hype Energy Shot


HU    Örülök, hogy a Hype is beszállt a Shotok világába, nekem nagyon tetszenek ezek a kis agresszív energia bombák. Ez a shot MFP tömény kiszerelése. Rendkívül intenzív és tömény, eszméletlen pörgést ad. Nagyon erőteljes íze van és hihetetlen erő van egy ilyen kicsi dobozban. 60ml tömény energia. 6 órányi pörgést ad egyetlen húzással! Teli van energiával, koffeinnel és taurinnal!EN     I'm happy, the Hype is realesed the Shot too. I really like this agressive energy bombs! This shot is MFP concentrated packing. He gives an exceptionally intensive and concentrated, unconscious spin. He has a very vigorous flavour and there is incredible strength in a small box like this. 60ml concentrated energy. Gives you 6 hours spin with one single pull! Full is with energy, caffeine and taurin!


**********************************************************************************************************************************

Super cool Hype box!1 megjegyzés:

  1. Nice!! i have started taking Green energy drinks in regular life and getting good results too. Will try this drink too. thanks for sharing.

    VálaszTörlés